Име *
Имейл *
Компания *
Съобщение *

Изпрати
Jinn Fa Bulgaria

За Нас

Фирма "Видьо Димитров Флуид Пауър" ООД е изключителен вносител за България и Румъния на тайванските производители 

Jinn Fa Industrial Co. Ltd. - Швейцарски тип стругове, стругово фрезови центри, стругове с ЦПУ

Jeen Xi Technology Co. Ltd. - Вертикални обработващи центри

Barload Machine Co. ltd.  - Прътоподаващи устройства и конзолни роботи

Това са технологични лидерии в производството на металообработващи машини с ЦПУ, с множество иновации и защитени патенти. И трите фирми са особено агресивни и безкомпромисни с политиката си за качество, така че всяка машина е произведена по възможно най-високите стандарти за качество в индустрията за металорежещи машини.

Доброто качество и конкурентната цена на машините ни позволява постоянно да увеличаваме обема на продажбите в нашия регион, като имаме повторяемост на продажбите при повече от 80% от клиентите. Въпреки кризата в последните години, "Видьо Димитров Флуид Пауър" ООД е отличник сред дилърите на Jinn Fa Machine Industrial Co. с най-голям брой продажби за 2011 година измежду всички дилъри на фирмата в Европа.

Поддържаме фирмен сервиз за първоначално пускане и тестване на новите продукти, гаранционно и следгаранционно обслужване. Използуваме висококвалифициран персонал. Някои от нашите специалисти са преминали обучение и в заводите на Мазак, Япония.

Тъй като сме директен вносител за региона, ние предлагаме много конкурентни цени и съответно много ниска стойност на машинен час при изключително високо качество. Нашите инженери имат знанието и опита да ви предложат най-подходящата машина за вашата работа на възможно най-добра цена.

Настройки на бисквитките